Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit

TERMETET e fundit ne Shqiperi

A ndjete nje termet ?

Legjenda e Hartes
 Shenja 
     Magnituda  1-3  3-4  4-5  >5
  Termeti i fundit

Kliko per te pare me shume ngjarje sizmike

A ndjete nje termet ?

Moment Tensor Solution of Mw 5.0 North Macedonia Earthquake 03:54:11 (UTC) 11-11-2020

Durresi_Main Shock

Strong Motion Records Durresi earthquake 26 November 2019

Strong Motion Records Durresi earthquake 21 September 2019

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...