Simpozium Shkencor

 

Simpozium Shkencor me temë: 

 

“GJEOSHKENCAT, ARRITJET DHE SFIDAT PËR TË ARDHMEN”

 

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të 70 vjetorit të Universitetit Politeknik të Tiranës.

 

Organizimi, zhvillimi dhe mbarëvajtja e këtij aktiviteti do të bëhet nën manaxhimin:

Komiteti Organizativ

Andrea MALIQARI (Kryetar);

Elfrida SHEHU (Bashkëkryetare);

Ylber MUCEKU (Bashkëkryetar);

Ibrahim MILUSHI;

Edmond DUSHI;

Orjeta JAUPAJ;

Anila XHAHYSA;

Albana HASIMI;

Komiteti Shkencor

Neki KUKA;

Llambro DUNI;

Rrapo ORMENI;

Kujtim ONUZI;

Bashkim LUSHAJ;

Petrit ZORBA;

Ismail HOXHA;

Ibrahim MILUSHI;

Ylber MUCEKU;

 

Sekretare:

Anira Gjoni dhe Brisida Stafa.

Tel: +355 69 586 1648

Email: simpozium@geo.edu.al

 

Eshte menduar qe ky aktivitet te zhvillohet ne javen e 4 te Nentorit 2021 (25 Nentor 2021).

Aktiviteti do te zhvillohet brenda nje dite dhe do te perfshije dy sesione shkencore:

1. Gjeologjia, Sizmologjia dhe Gjeoreziqet.
2. Meteorologjia, Hidrologjia dhe Rreziqet Natyrore.

 

Prezantimi i materialit shkencore dhe referimet do te jene orale dhe poster.

Data dhe afate të rëndësishme:

1. Dead-line: Dorezimi abstrakteve 29 Tetor, 2021.

2. Dead-line: Miratimi abstrakteve 05 Nentor, 2021.

3. Dead-line: Dorezimi artikujve 12 Nentor, 2021.

4. Dead-line: Miratimi artikujve 19 Nentor, 2021.

Dërgoni materialet tuaja me email në adresën :  simpozium@geo.edu.al

Shkarkoni Template për abstraktin

Abstraktet e dërguara do të publikohen në Proceedings me ISSN/ISBN;
Artikujt e përzgjedhur do të publikohen në revistën Albanian Journal of Natural and Technical Sciences (JNTS)

Na Ndiqni ONLINE: MEET

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...