Press

Kujdes me ndërtimet.Ja zonat problemtike.

Instituti Politeknik i tiranestashme ne kuader te reformes eshte pjese e stadio-gjeoshkencave.Studimet krysore te cilat merren me problemte qe sjell nentoka jane...

...


Studimet nuk zbatohen në shumë ndërtime

Studimet nuk zbatohen në shumë ndërtime

Shembja e pallatit, që ndodhi në Gjirokastër, tregoi papërgjegjshmërinë e ndërtimeve në vendin tonë, por edhe rreziqet me të cilat mund të përballemi në ëdo ëast. Te mendosh se: Shqipëria ka nj&eum ...


Qeveria miraton krijimin e Qendrës se Studimeve Albanologjike

Qeveria miraton krijimin e Qendrës se Studimeve Albanologjike

Kryeministri Berisha paraqiti sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave vendimet e qeverisë për modernizimin e institucioneve kërkimore dhe kalimin e tyre pranë institucioneve mësimdhënëse. Kryeministri u shpreh se këto v ...


Lëkundje tërmeti, nuk ka të lënduar

Lëkundje tërmeti, nuk ka të lënduar

Qyteti i Librazhdit ka regjistruar lëkundje tërmeti në orët e mbrëmjes së të shtunës. Nga të dhënat e marra prej autoriteteve vërtetohet se, fatmirësisht, nuk janë shënuar të lënduar apo dëme ...


National Centre for Forecast and Monitoring of Natural Risks

 

Monitoring of seismic activity Center

Monitoring real-time 24/24 hours

Monthly Seismological Bulletin

Periodic publication of earthquake wave data, source parameters and their magnitudes...