Zyra e Shtypit

Ing. Anira Gjoni, përgjegjëse për marrëdhëniet me publikun në Institutin e Gjeoshkencave.

Email: pr@geo.edu.al

Tel: 069 586 1648

 

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...