Vizita e z. Michel Jarraud, Sekretar i Prgjithshm i Organizats Botrore t Meteorologjis

M 8 maj 2012, z. Michel Jarraud, Sekretar i Prgjithshm i Organizats Botrore t Meteorologjis, udhtoi pr nj vizit t shkurtr n Shqipri.
Gjat vizits s tij, Sekretari i Prgjithshm u takua me Drejtorin e Institutit t Gjeoshkencave, Energjis, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), Prof. Dr. Marenglen Gjonaj dhe stafin.
Ai gjithashtu pati takime me Kryeministrin e Shqipris, z. Sali Berisha, me Ministrin e Arsimit dhe Shkencs, Prof. Dr. Myqerem Tafaj, me Ministrin e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit t Ujrave, Fatmir Mediu, me Rektorin e Universitetit Politeknik t Tirans, Akad. Jorgaq Kaani, me personelin e Shrbimi Meteorologjik n Aeroportin Ndrkombtar Nn Tereza. 


Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...