NJOFTIM PER SHTYP 09/10/2020

Sot ne datën 09/10/2020, ora 16:36 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEUM ka regjistruar një termët të madhësisë M3.8 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 35 km.

Epiqendra është lokalizuar 42 km në Veri-perëndim të Tiranës, në detin Adriatik, pranë Kepit të Rodonit.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 3-4 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme.

 

Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...