NJOFTIM PER SHTYP 13/10/2020

Ju njoftojmë se sot pasdite (e martë, dt. 13) dhe nesër (e mërkurë, dt. 14), priten reshje mesatare në qarqet Shkodër, Lezhë, Durrës, Tiranë dhe të dobëta në qarqet e tjera.

Nga parashikimet hidrologjike të IGJEUM llogaritet një qetësim i përkohshëm i situatës së përmbytjeve përgjatë ditës së sotme (e martë, dt. 13) dhe ditës së nesërme (e mërkurë, dt. 14), me një rikthim të mundshëm të problemeve nga përmbytjet përgjatë ditëve E enjte dhe E premte të kësaj jave. Mundësitë për rikthimin e përmbytjeve do të llogariten në buletinin e ditës së nesërme.

Për më shumë detaje mund ti referoheni Buletinit Ditor

 

Qendra Kombëtare Për Parashikim dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...