NJOFTIM PER SHTYP 06/12/2020

Sot në datën 06/12/2020, ora 08:19 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEUM ka regjistruar një tërmet të madhësisë M4.1 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 11 km.

Epiqendra është lokalizuar 48 km në Veri-perëndim të Tiranës, pranë Ishëm, Durrës.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 5 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme.

 

Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...