NJOFTIM PER SHTYP 12/01/2021

Sot në datën 12/01/2021, ora 08:26 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEUM ka regjistruar një termët të madhësisë M4.1 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 18 km.

Epiqendra është lokalizuar 255 km në Jug-perëndim të Tiranës, në detin Jon, 5 km në perënndim të Borshit.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 4-5 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme.

 

Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...