NJOFTIM PER SHTYP 20/01/2021

Sot në datën 20/01/2021, ora 03:39 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEUM ka regjistruar një termët të madhësisë M4.1 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 11 km. 

Epiqendra është lokalizuar 18 km në Jug - Perëndim të Prrenjasit, 23 km në Veri - Perëndim të Pogradecit.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 4-5 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme.

 

Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...