NJOFTIM PER SHTYP 03/03/2021

Sot ne datën 03/03/2021, ora 11:16 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEUM ka regjistruar një tërmet të madhësisë M5.9 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 9 km.

Epiqendra është lokalizuar 298 km nga Tirana, pranë qytetit të Larisës, Greqi.

Tërmeti është ndjerë në qytetin e Tiranës, kryesisht në ndërtesat e larta dhe në jug të vendit tonë.

 

Nuk ka rrezik nga aktiviteti që do pasojë këtë ngjarje.

 

Departamenti Sizmologjisë

 

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...