NJOFTIM PER SHTYP 17/10/2020

Sot në datën 17/10/2021, ora 22:13 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEO ka regjistruar një termët të madhësisë M4.5 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 19.9 km.

Epiqendra është lokalizuar 69 km në Veri të Tiranës, pranë Lezhës.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 5 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme.

 

Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...