Projekte dhe prezantime

Ne kete faqe do te gjeni prezantime dhe projekte te ndryshme te Institutit te Gjeoshkencave.

   Departamenti i Teknologjive te Gjeoinformacionit.Nga Prof.Neki Kuka.26/06/2009
   GIS nga Dr.Enkela Begu 26/06/2009
   Remote Sensing nga MSc. Irena Ymeti 26/06/2009
free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...