ITC - Faculty of Geo-Information Science and Earth Observation

Me date 17 Maj 2010, ora 09:00 ne Institutin e Gjeoshkencave  perfaqesues  nga Faculty of Geo-Information Sciences and Earth Observation, University of Twente  ne Hollande, per mundesite e bashkepunimit midis tyre dhe Institutit te Gjeoshkencave!


   
   
 

   Lexoni prezantimin e plote
free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...