Informacion mbi mundësitë e bashkëpunimeve në projekte të përbashkëta ndërkombëtare

   Enkela Begu- Informacion mbi mundsit e bashkpunimeve n projekte t prbashkta ndrkombtare
free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...