Personeli i IGJEO

 Administrata

Altin Vrioni
Tel: 0692064500
E-mail:a.vrioni@geo.edu.al
 Curriculum Vitae
Nereida Lako
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Kristina Hyka
Tel:
E-mail:
 Curriculum Vitae
Almir Gjata
Tel: 00355 693932591
E-mail:a.gjata@geo.edu.al
 Curriculum Vitae
Dega Personeli
Tel: 42250601
E-mail:
 Curriculum Vitae
Pranvera Kerciku
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Safije Zeqollari
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Safet Qosja
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...