Personeli i IGJEO

 Stafi Akademik

Ibrahim Milushi
Tel: +355 682011052
E-mail: i.milushi@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Kujtim Onuzi
Tel: 00355 68 23 97202
E-mail:konuzi@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Ylber Muceku
Tel: 0693032352
E-mail:mucekuy@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Fatbardha Cara
Tel: 0692550443
E-mail:bardhac@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Gjon Kaza
Tel: ++355 42 259540
E-mail:gjkaza@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Emanuela Kiri
Tel: 0684083070
E-mail:emanuelakiri@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Andreea Uta
Tel: +355692075924
E-mail:andreauta@gmail.com
 Curriculum Vitae
Gjon Rrota
Tel: +355 682281055
E-mail:gjon.rrota@gmail.com
 Curriculum Vitae
Brisilda Stafa
Tel: 0696778993
E-mail:stafabrisilda@gmail.com
 Curriculum Vitae

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...