Personeli i IGJEUM

 Stafi Akademik

Dr. Orjeta Elbasani Jaupaj
Tel: 00355 69 25 92304
E-mail:orijaupaj@gmail.com
 Curriculum Vitae
Prof. Assoc Fatos Hoxhaj
Tel: 069 212 4645
E-mail:hoxhajf@gmail.com
 Curriculum Vitae
Dr. Astrit Shatro
Tel: 067 40 10 244
E-mail:a_shatro@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Dr. Entela Vako
Tel: 00355 46 92 865
E-mail:vakoentela@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Dr. Klodian Zaimi
Tel: 00355 672155234
E-mail: klodianzaimi@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Msc. Elona Abazi
Tel: +355 69 260 4303
E-mail:elonaabazi@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Msc. Liljana Lata
Tel: +355 69 65 31070
E-mail:lataliljana@gmail.com
 Curriculum Vitae
Msc. Mirela Ndrita
Tel: 0692276769
E-mail:mndrit@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Msc. Alban Doko
Tel: 068 50 30 279
E-mail:alban_doko@hotmail.com
 Curriculum Vitae
 Staf ndihmës akademik

Arben Radheshi
Tel:
E-mail:
 Curriculum Vitae
Florinda Tuga
Tel: +355 673571505
E-mail:FLORINDAKADRIA22@GMAIL.COM
 Curriculum Vitae

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...