logo igeo

Msc.

Andia Tafa

Faqja kryesore: https://www.geo.edu.al
Addresa:
Rruga “Don Bosko” nr. 60,
Tirane
Shqiperi
Kodi Postar: 1024

Andia Tafa ka kryer studimet e larta për Inxhineri Kompjuterike në Universitetin Epoka. Diplomën Bachelor e ka kryer në vitin 2014 dhe Masterin Shkencor në 2017. Nga viti 2014 deri në 2022 ka punuar si webmaster dhe menaxhere e rrjeteve sociale në televizionin shtetëror, dhe në të njëjtën kohë ka punuar si freelance në projekte të ndryshme në fushën e webit. Gjithashtu ka kryer trajnime të ndryshme nga EBU. Nga viti 2016-2017 ka punuar si lektore e kursit të “Web Design” në qëndrën Tirana Center of Technology. Nga muaji tetor 2022 jep mësim në Universitetin Epoka.

Nga viti 2022 e në vazhdim, mban pozicionin e “Specialiste IT” në Institutin e Gjeoshkencave.