logo igeo

Dr.

Rrezart BOZO

contacttext

Faqja kryesore: www.geo.edu.al
Addresa:
Rruga” Don Bosko” nr. 60.
Tirane
Albania
Kodi Postar: 1024

Dr. BOZO ka studiuar Informatikë (2001-2006) në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës. Gjatë viteve 2021-2022 ka kryer temën e doktoraturës "Aplikim WEB për monitorimin e aktivitetit sizmik në Shqipëri", Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, Universiteti Politeknik i Tiranës.

 

Nga viti 2008 punon si punonjës kërkimor shkencor në Institutin e Gjeoshkencave, Tiranë. Ai është gjithashtu lektor kryesor për  lëndën “Inxhinierim Progrmaesh” në degën  Gjeoinformatikë në Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave.

 

Interesat kërkimore janë të fokusuara në kërkimin shkencor dhe mësimdhënien në Universitetin Politeknik të Tiranës.

Dr. Bozo kryen kërkime në teknologjinë e informacionit, sizmologjinë, aplikimet në ueb, inxhinierinë softuerike etc.