AUTORITETE DREJTUESE TE IGJEO

Drejtori
Prof. Dr. Ylber Muceku

Zv. Drejtori
Dr. Edmond Dushi

Administratori
Altin Vrioni

Zyra e Shtypit

Ing. Anira Gjoni

     

Përgjegjësit e departamenteve

  • Departamenti i Hidrologjisë: Dr. Orjeta Elbasani Jaupaj
  • Departamenti i Gjeologjisë: Prof. Ibrahim Milushi
  • Departamenti i Meteorologjisë: Dr. Azem Bardhi
  • Departamenti i Sizmologjisë:  Dr. Anila Xhahysa

 

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...