TAVOLINE E RRUMBULLAKET (WORKSHOP)

Tema:  Projekti BalkangeoNet, Kontibuti i Partnerit Shqiptar (IGJEUM, UPT)
dhe perfitimet.
Vendi i aktivitetit: Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, TIRANE
Data: 25 korrik 2014
Gjuha: Shqip
Drejtues te projektit (Partneri shqiptar): Prof. dr. Ibrahim Milushi & Dr. Hamza Reci,
IGJEUM, UPT, Tirane, Shqiperi

PROGRAMI

10:00 – 10:10  Fjala pershendetese (Prof. Asoc. Dr. Fatos Hoxhaj, Drejtor i IGJEUM)


PREZANTIMET

10:10 – 10:40  “Kontributi i partnerit shqiptar ne projektin B.GN, perfitimet qe ka vendi yne” target="_blank"
                      Prof. Dr. Ibrahim Milushi, IGJEUM
10:40 – 11:10  ”Perspektiva e Shqiperise ne iniciativat EO”
                      Dr. Hamza Reçi, IGJEUM
11:10 – 11:25  "ShGjSh si prodhuese dhe perdoruese e EO”
                      Dr. Viktor Doda, Inxh. Olgert Jaupaj dhe Inxh. Rezarta Avxhi, ShGjSh
11:25 – 11:40  “Projekti IASON, lidhja e tij me projektin BGN. Rrjeti i monitorimit te rreziqeve natyrore”
                      Dr. Miranda Deda, CIMA Foundation - Albania
11:40 – 11:55  “Rreziku radon ne Shqiperi, nje rast studimi”
                      Prof.Asoc. Safet Dogjani, Prof. Dr Ibrahim Milushi , IGJEUM
11:55 – 12:10  “Kontributet e partnerit shqiptar ne projektin OBSERVE”
                      Dr. Gezim Gjata &, Sokol Allaraj, FIN, UPT

 

Lista e pjesmarresve

 

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...