NJOFTIM PER SHTYP 22/04/2022

Sot në datën 22/04/2022, ora 23:07 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEO ka regjistruar një tërmet të madhësisë M6.0 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 10 km.

Epiqendra është lokalizuar 10 km në Jug-Perendim të Mostar, Bosnje-Hercegovinë, 202 km nga Tirana.

Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 6 ballë sipas shkallës MSK-64.

Nuk kemi njoftime për dëme në Shqipëri.

 

Departamenti Sizmologjisë

Instituti i Gjeoshkencave

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...