NJOFTIM PER SHTYP 18/09/2022

Sot në datën 18/09/2022, ora 15:54 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEO ka regjistruar një tërmet të madhësisë M3.7 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 14.6 km.
Epiqendra është lokalizuar në fshatin Zhulat, 15 km në Jug të Tepelenes.
Intensiteti i tërmetit vlerësohet paraprakisht 4 ballë sipas shkallës MSK-64.
Nga kontakti me Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes Civile nuk kemi njoftime për dëme.
Departamenti Sizmologjisë

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...