Informacion i përgjithshëm mbi Seminarin kombëtar për Klimën ReCAP 6 , 7 Qershor 2012, Tiranë

Ndryshimet klimatike janë një sfidë e madhe për të gjithë ne. Temperaturat po rriten, sistemi i rënies së reshjeve po ndryshon, akullnajat po shkrijnë, niveli i detit po rritet gjithnjë e më shumë dhe ngjarjet ekstreme të motit, si përmbytjet dhe thatësirat, po bëhen gjithnjë e më të shpeshta. Dhe për më tepër, pasojat dramatike nga ndryshimet e klimës parashikohet të shtohen edhe më shumë në dekadat e ardhshme.

Për më shumë lexoni dokumentin më poshtë

   Njoftimi per Shtyp ReCAP Albania
   Mundsit, Prfitimet dhe Sfidat e Politikave dhe Legjislacionit t Bashkimit Evropian pr klimn
free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...